Dette finner du her

I tillegg til byens beste utsikt fra toppen av hopptårnet kan Holmenkollen by på butikker, kafé, skisimulator, utsiktspunkt, gratis parkering og toaletter.

Museumsbutikk 2
Museumsbutikk
 

Butikker

I Holmenkollen finnes det to souvenirbutikker. Den ene er tilknyttet Skimuseet, og har et stort utvalg av forskjellige typer souvenirer. Denne butikken har også en stor Dale of Norway avdeling, med de nyeste modellene.Det finnes også en egen tekstilavdeling med jakker,gensere og t-skjorter.Museumsbutikken har også et stort utvalg av typiske norske souvernirprodukter som troll - og elgprodukter.

Under den nye kongetribunen er det en helt ny, flott souvenirbutikk, hvor den visuelle profilen til Holmenkollbakken gjenspeiles i interiøret og designet. Butikken har panoramautsikt over Holmenkollen Nasjonalanlegg, byen og Oslofjorden.

Shop´n Coffee

Kafeen i Holmenkollen er nyoppusset og har ca 40-50 sitteplasser. Her kan man nyte enkel servering med blandt annet kaffe, mineralvann, is, baguetter, salater, muffins m.m. Shop'n Coffee har også en nybygd veranda på sydsiden,her finner du sitteplasser med flott utsikt over Oslo og fjorden.  

Øvrige fasiliteter

For de som ikke ønsker gå helt til toppen av tårnet eller besøke museet, har vi flotte utendørsarealer med utsikt over den nye nasjonalanlegget og Oslo by. I Holmenkollen har vi gratis parkering og toaletter.